Rubriek: Soms gaat het fout

Boek van de week

Opleidingen

Bekijk alle opleidingen

Vacatures

Directeur Haarlem Marketing (Haarlem)

De directeur is een energieke, stevige persoonlijkheid met een gunfactor, die op bevlogen wijze mensen en organisaties weet te verbinden en kansen in de leisure en zakelijke markt weet te herkennen. Bekijk alle vacatures

Advertorial

DEEL UW KENNIS, SCHRIJF MEE

Kom ook met uw ervaringen of ideeën! Doe mee met [num_authors] andere professionals. Lees verder

Lieve mensen van KPN: ‘foutje’ kan, maar los het op voor de klant….

U heeft zomaar onze telefoon afgesloten. Niet omdat we daarom hebben gevraagd, maar omdat u een ‘foutje’ heeft gemaakt. Onze nieuwe buren hebben gekozen voor Tele2 en u heeft, per abuis, besloten ons nummer dan maar op te heffen en over te dragen aan Tele2. Geen idee waarom. Wij hebben er niet om gevraagd. Niet bij u en niet bij Tele2. En, wij hebben ook geen idee waarom u ons niet vooraf heeft geïnformeerd. Wij zitten nu zonder telefoon en telefoonnummer.

Een binnenstadsinfarct is met betere verkeersinformatie te voorkomen

In de file in  de binnenstad? Het is een doorn in het oog van ondernemers, bezoekers en bewoners. Met goede informatie aan de weggebruikers (local traffic control) en slim verkeersmanagement zijn die opstoppingen in binnensteden goed te voorkomen. 

Boos op Bongo…

Ik krijg regelmatig een bon als ik een gastlezing geef voor studenten. In de keukenla hier liggen Boekenbonnen, Hotelbonnen, Bijenkorfbonnen, VVV-cheques en EntertainmentCards. De Hotelbonnen verbrand ik ter plekke ritueel na eerdere ervaringen met die bon. Voor de overige kaarten is een levendige handel op Marktplaats.nl als ze niet verlopen zijn.

Ik heb nog steeds geen goede voornemens. Ik ben somber over 2013

Ik ga 2013 somber in. Ik zie geen lichtpuntjes. Misschien is het mijn leeftijd. Ik ben vorig jaar 50 geworden. Elke dag komen er berichtjes binnen op Linkedin van geweldige mannen en vrouwen die ineens een nieuwe uitdaging zoeken. De economische crisis en de versoepeling van het ontslagrecht treft veel hoger opgeleiden die op latere leeftijd hun baan wordt ontnomen.

Roland Berger: 100 miljard besparen met assortimentsbeheer

Fabrikanten laten hun assortiment uit de hand lopen. In de afgelopen 15 jaar is de keuze in productvarianten verdubbeld, onderzocht advieskantoor Roland Berger Strategy Consultants bij 100 ondernemingen. Nieuwe producten gaan steeds korter mee. De levensduur is in 15 jaar met een kwart afgenomen. Assortimentsbeheer staat terecht hoog op de lijst van goede voornemens van lezers van Logistiek.nl.

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

Tweets about delaatstemeter.nl