Overstappen van Internetprovider: zonder zorgen!

happy-customerKlanten zijn steeds korter offline na het wisselen van internetprovider. Bij 86 procent van de mensen die wisselen van internetprovider wordt die overstap met een maximale service-onderbreking van 24 uur gerealiseerd. Dat blijkt uit onderzoek van Synovate.

Ook zijn 7 van de 10 overstappers tevreden over de wijze waarop de overstap is uitgevoerd. Het onderzoek is gehouden in opdracht van KPN, Het Net, Telfort, XS4all, Online, Tele2, UPC en Ziggo. De internetproviders streven er uiteindelijk naar dat in 95 procent van de gevallen de overstap binnen een 24 uurs offline-periode is gerealiseerd.

Lees verder op Telecommerce.

Maar één op de vier Nederlanders overweegt om over te stappen naar een andere internetprovider. Dit blijkt uit onderzoek in opdracht van Telfort. Dat een overstap door ruim driekwart van de Nederlanders niet wordt overwogen, komt men opziet tegen het ‘gedoe’ dat bij deze verandering komt kijken. “Het feit dat per januari 2009 veel gemakkelijker gewisseld kan worden is slechts bij eenderde van alle huishoudens bekend”, aldus Telfort.

2 thoughts on “Overstappen van Internetprovider: zonder zorgen!”

john 8 jaar ago

Overstappen kunt u veel geld besparen en gaat zoals blijkt dus steeds makkelijker. Dit ook dankzij het feit dat uw nieuwe internetprovider vaak zelf de overstap voor u regelt. Als u ook wilt overstappen is benieuwt bent hoeveel u dan kunt besparen is er nu de overstap e-mail:
http://acc.beste-internet-provider.nl/internet-provider/bespaar-op-uw-internetprovider-met-de-overstap-e.html
Als u uw hier voor aanmeld krijgt u een maand voordat uw internetabonnement afloopt een mail met hoeveel u kunt besparen als u overstapt.

saskia inkes 7 jaar ago

Overstappen kan idd heel eenvoudig met de overstapservice. Bijna elke provider heeft deze service waarmee ze zelf uw oude abonnement op kunne zeggen.
Wilt u weten hoe dit bij uw internet provider zit? Kijk dan even op:
http://acc.goedkoopsteinternetprovider.nl/component/content/article/1-goedkoopste/21-eenvoudig-overstappen-van-internetprovider-met-de-overstapservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *