16 maart: Mix and Match logistiek en big data

Bij ondernemen en innoveren gaat het vaak om het vinden van nieuwe combinaties, cross-overs tussen ondernemers uit verschillende sectoren en disciplines. Samen kun je nieuwe producten en diensten ontwikkelen. Ondernemers in de creatieve sector spelen bij innovaties vaak een sleutelrol. De KvK biedt hiervoor een podium tijdens Mix & Match@KvK. Op 16 maart gaat het over logistiek.

 

Logistiek en Big Data

Data delen met ketenpartners biedt kansen voor winstverbetering. Maar bij wie komt die winst dan uiteindelijk terecht? Intelligente kruisingen, groene golven en slimme apps die de logistiek verbeteren. De Metropoolregio Amsterdam trekt 10 miljoen euro uit om het verkeer beter te laten doorstromen met innovatieve technologie waarbij burgers en bedrijven hun data gaan delen met de overheid. Die digitale data maakt veel innovaties mogelijk. Dat is hard nodig nu de filedruk snel oploopt. Maar, dat betekent niet dat transporteurs nu hun vervoersdata direct ook gedachteloos moeten delen met iedereen. Daar komt van alles bij kijken.

Laat u inspireren door ondernemers die met big data de logistieke keten efficiënter hebben ingericht en praat mee met de uitdagingen waar zij voor staan. 2016 wordt het jaar van data delen in de logistiek!

Deze bijeenkomst biedt:

• Trends en ontwikkelingen in de logistiek in samenwerking met de creatieve sector

• Nieuwe mogelijkheden ontdekken voor uw bedrijf

• Nieuwe contacten leggen in een andere sector

• Hoe maak je creatief gebruik van de ontwikkelingen in andere sectoren

• Samen nieuwe oplossingen bedenken voor bestaande vraagstukken

 

Voor meer informatie over het programma en om u aan te melden klik hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *